Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nøddekage III

Nøddekage III, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : daytiger

Indsendt :



Ingredienser:
 Bunde:
125 g.hasselnøddekerner
125 g.mandler
150 g.flormelis
4 æggehvider
 
 Creme 1:
1 æg
0.5 spsk.maizena
1 spsk.sukker
1 stang vanille
1.25 dl.mælk
 
 Creme 2:
200 g.smør
50 g.flormelis
1 æggeblomme
0.5 dl.kakaolikør
2 tsk.Nescafé
50 g.hasselnøddekerner
 
Opskrift:
Bunde:
Hak hasselnødderne groft og rist dem på en pande, og afkøl. Pas på de ikke bliver brændte.

Blend mandlerne til mel. Pisk hviderne stive og vend forsigtigt nødder og flormelis heri. Smør blandingen ud på smurt bagepapir til to runde bunde på hver 22 cm i diameter. Bag bundene i 30 minutter ved 175 grader.

Creme 1:
Kom mælk, maizena, æg, sukker og vanille i en kasserolle og rør det sammen med et piskeris. Varm op under middel varme og kog cremen igennem et par minutter. Køl den helt af inden brug.

Creme 2:
Rist hakkede hasselnødder og lad dem køle helt af. Rør med el­pisker, smør, æggeblomme, flormelis, kakaolikør og Nescafé til en blank creme. Rør hasselnødderne i til sidst.

Bland de to cremer sammen.

Læg en nøddebund på serveringsfadet og fordel cremen. Læg den anden bund over. Drys med flormelis.

Kan serveres med friske bær.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7798 gange,
og udskrevet 111 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu