Bunde:
Hak hasselnødderne groft og rist dem på en pande, og afkøl. Pas på de ikke bliver brændte.
Blend mandlerne til mel. Pisk hviderne stive og vend forsigtigt nødder og flormelis heri. Smør blandingen ud på smurt bagepapir til to runde bunde på hver 22 cm i diameter. Bag bundene i 30 minutter ved 175 grader.
Creme 1:
Kom mælk, maizena, æg, sukker og vanille i en kasserolle og rør det sammen med et piskeris. Varm op under middel varme og kog cremen igennem et par minutter. Køl den helt af inden brug.
Creme 2:
Rist hakkede hasselnødder og lad dem køle helt af. Rør med elpisker, smør, æggeblomme, flormelis, kakaolikør og Nescafé til en blank creme. Rør hasselnødderne i til sidst.
Bland de to cremer sammen.
Læg en nøddebund på serveringsfadet og fordel cremen. Læg den anden bund over. Drys med flormelis.
Kan serveres med friske bær.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7985 gange, og udskrevet 119 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider