Smør og sukker røres godt sammen i en skål med piskeren. Mel og vaniliesukker tilsættes lidt efter lidt. Til sidst vendes forsigtigt de stivpiskede hvider sammen med 2 revne æbler i dejen. De 2 øvrige æbler ordnes og skiveskæres og anbringes pænt på kagen. Herefter drysses med perlesukker Dejen kan med fordel fordeles i 2 forme og bages ved 180 grader i ca. en time afhængig af ovntype.
Tips:
Kan med fordel serveres med creme fraiche.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(16 stemmer)
Opskriften er vist 25856 gange, og udskrevet 412 gange.
Kommentarer
hanne poulsen - 2011-05-24 13:26:21 den haer kage er god
- 2011-05-24 13:25:40 hej denne her sandkage er rigtig god og man kan lave den i alle huse
kamma mortensen - 2009-07-06 19:11:28 hej denne sandkage kan mand altid bruger ved en hver lejlighed. og så smager den godt.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider