Moussaka med rødbedesalat
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Skær aubergine i skiver og rist dem i olie på panden. Læg dem på bunden af et ovnfast fad.
Svits hakket løg i olie til de er gyldne. Tilsæt det hakkede kød og rør til det har delt sig. Tilsæt de øvrige ingredienser og kog kødsovsen i 10 min. Smag til med salt og peber. Fordel kødsovsen over auberginerne. Pisk yoghurt, æg og mel sammen og fordel æggemassen over kødet. Drys med revet ost. Bag retten på ovnristen midt i ovnen ved 200° i ca. 30 min. Serveres med rødbedesalat med æbler samt brød. |
|
Opskriften er vist 21534 gange,
og udskrevet 575 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne