Moussaka med rødbedesalat

Moussaka med rødbedesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Moussaka

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2-3 aubergine
5. spsk.olie
 
 kødsovs:
2 hakkede løg
1 spsk.olie
500 g.hakket okse- eller lammekød
2 spsk.hakket persille
125 g.champignon i skiver
1 ds.tomater i tern
2 cm.hel kanel
1 laurbærblad
2 fedknust hvidløg
 salt
 friskkværnet peber
 
 sovs:
3 dl.yoghurt naturel
3 æg
3 spsk.hvedemel
5 spsk.revet parmesanost
 
Opskrift:
Skær aubergine i skiver og rist dem i olie på panden. Læg dem på bunden af et ovnfast fad.

Svits hakket løg i olie til de er gyldne. Tilsæt det hakkede kød og rør til det har delt sig. Tilsæt de øvrige ingredienser og kog kødsovsen i 10 min. Smag til med salt og peber. Fordel kødsovsen over auberginerne.

Pisk yoghurt, æg og mel sammen og fordel æggemassen over kødet. Drys med revet ost.

Bag retten på ovnristen midt i ovnen ved 200° i ca. 30 min.

Serveres med rødbedesalat med æbler samt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 21534 gange,
og udskrevet 575 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu