Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Moussaka med rødbedesalat

Moussaka med rødbedesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Moussaka

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :




Ingredienser:
2-3 aubergine
5. spsk.olie
 
 kødsovs:
2 hakkede løg
1 spsk.olie
500 g.hakket okse- eller lammekød
2 spsk.hakket persille
125 g.champignon i skiver
1 ds.tomater i tern
2 cm.hel kanel
1 laurbærblad
2 fedknust hvidløg
 salt
 friskkværnet peber
 
 sovs:
3 dl.yoghurt naturel
3 æg
3 spsk.hvedemel
5 spsk.revet parmesanost
 


Tilbehør:
Rødbedesalat med æbler samt brød
Opskrift:

Skær aubergine i skiver og rist dem i olie på panden. Læg dem på bunden af et ovnfast fad. Svits hakket løg i olie til de er gyldne. Tilsæt det hakkede kød og rør til det har delt sig. Tilsæt de øvrige ingredienser og kog kødsovsen i 10 min. Smag til med salt og peber. Fordel kødsovsen over auberginerne. Pisk yoghurt, æg og mel sammen og fordel æggemassen over kødet. Drys med revet ost. Bag retten på ovnristen midt i ovnen ved 200° i ca. 30 min.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Moussaka



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 20032 gange,
og udskrevet 512 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu