Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bounty-kage

Bounty-kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Christensen

Indsendt :


Bounty-kage, billede 4 Bounty-kage, billede 1 Bounty-kage, billede 2 Bounty-kage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Bund:
4 Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
140 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
140 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   
  Creme:
4 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
60 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Pisk hviderne stive og vend flormelis og kokos i. Hæld dejen i en springform ca. 23 cm i diameter og bag den ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 45 minutter på nederste rille.

Afkøl kagebunden på en rist.


Rør æggeblommerne sammen med flormelis.

Smelt fedtstof og chokolade og lad det køle lidt af. Bland æggeblommer og chokolade sammen og hæld det på den kolde kage.

Drys evt. lidt kokos over.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (77 stemmer)

Opskriften er vist 121015 gange,
og udskrevet 2163 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 12152 (2893 kcal)
KJ pr. Pers. 1519 (361 kcal)
Vægt ialt 670 gram
Vægt pr. Pers. 83 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1813 KJ (431 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 26.6 gram
Kulhydrat 44.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Alt  -  2017-11-14 16:32:49
Den skal bages i 35 minutter ikke 45min ellers vil den blive brændt

Kira  -  2012-07-10 13:31:01
Husk lige at æggene, eller i hvert fald blommerne, skal være pasteuriserede!

Leta  -  2011-02-10 18:30:44
Per: prøv at sætte dem på springformen på 2 hele bagepladers, altså ikke rist- det hjælper mod brændt bund:-)

familien Skovbro  -  2011-01-20 13:34:23
Hej. 1) Kagen er dejlig nem at lave. helt fantastisk! 2) Den smager fantastisk. selvom den står i et næsten frost køleskab som jeg har 3) Smager fantastisk, også med lys chokolade! Dejlig opskrift. 10 uf af 10 ;)

Per  -  2009-04-02 21:57:45
Vi bagte den i uden varmluft, og her blev den liddt sort i bunden efter 45 minutter, så den skal enten have kortere tid, lavere temperatur eller højere op i ovnen.

Karen  -  2008-11-10 19:39:37
Når kagen er færdiglavet, kan man putte den i fryseren (evt. som portionskager), og den kan spises direkte fra frost som en isdessert Også godt med lidt soft ice eller letpisket flødeskum til Eller en god frugtsalat med mangodressing (=blendet frisk moden mango)

AD  -  2007-02-05 08:18:50
verdens bedste ligesom min mormor lavede den