Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fedtfattige muffins med hvid chokolade og bær

Fedtfattige muffins med hvid chokolade og bær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gourmetbeginner

Indsendt :


Fedtfattige muffins med hvid chokolade og bær, billede 4 Fedtfattige muffins med hvid chokolade og bær, billede 1 Fedtfattige muffins med hvid chokolade og bær, billede 2 Fedtfattige muffins med hvid chokolade og bær, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 æg
180 g.sukker
1.5 dl.skummetmælk
140 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
100 g.groftknust hvid chokolade
1.5 dl.fromage frais
 
 små frosne bær
 
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker godt sammen og bland mælken i. Bland mel og bagepulver og rør æggemassen i. Tilsæt chokolade og frais og bland det hele godt sammen.

Hældes ca 3/4 op i en teflonmuffinform. Hæld nogle bær ovenpå hver muffin.

Forvarm ovnen til 200 grader C. alm. ovn og bag dem i 23 minutter.

Tips:

Dejen kan også bages som en almindelig kage. Så skal det have ca 10 min ekstra


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (14 stemmer)

Opskriften er vist 39415 gange,
og udskrevet 881 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Connie  -  2014-04-14 13:02:49
Hej alle er der nogen af jer som har prøvet at fryse kagerne ned, hvis ja hvordan bliver de så når kommer op? :-)

Andrea  -  2011-10-19 13:07:48
Super lækre og nemme at lave :) kan anbefale at man putter blåbær i, så er de bare mums :)

Christina Maschmann  -  2011-02-05 11:42:05
Jeg synes det er rigtig godt at det bliver angivet at opskriften kan bages som almindelig kage med tidsangivelse til.

karina  -  2009-09-14 22:07:40
Super lækre muffins!!!! det kan godt ikke anbefales af komme bær i!! især ikke de bær blandinger af skovbær.. det bliver en anelse for bittert... ødelægger lidt det hele, men uden er de geniale..

trine  -  2009-06-18 15:00:27
øv, mine blev rigtig dårlige. De ville ikke bages inden i. De duftede ellers så godt. :)

Morten  -  2007-10-15 23:51:31
I de dersens papirsforme bliver der ca. 25 stykker

Lotte  -  2007-10-15 23:50:50
Hvor mange bliver der?

Søren  -  2007-10-15 23:50:16
Hvis de bages i varmluftsovn, skal de bages ved 180 grader istedet og lidt kortere tid ;)

Søren  -  2007-10-15 23:42:26
Hvis de bages i varmluftsovn, skal de bages ved 180 grader istedet og lidt kortere tid ;)

Karen  -  2007-10-15 23:41:12
Hvis de laves i "almindelige" papirsforme: start med at fylde formene halvt, put bærene i og fyld formene helt op!! ellers dækkes bærene ikke

Lone  -  2007-10-15 23:39:46
De kan sagtens klare dobbelt chokolade portion :) bare husk at knuse chokoladen fint istedet

Stine  -  2007-10-15 23:38:51
Husk at knuse/hakke chokoladen, FØR du går i gang. Dette erftersom at hæveegenskaberne ved både æggene og bagepulveret starter så snart ingredienserne er blevet blandet

Stine  -  2007-10-15 23:37:01
Kan også laves i "almindelige" papirsmuffinsforme: da skal der blot 3-4 dl mere mel i og hæld lidt olie i dejen, så brænder de ikke fast til formene :)

anne  -  0000-00-00 00:00:00
super lækre muffins!! utroligt nemme at lave. Dog er det en fordel at have papir i muffinformen, da chokoladen ellers kan brænde fast i bunden...