| |
|
Sauce Vierge
Sauce Vierge, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | | rødløg fint hakket1 rødløg fint hakket | 2 | | flåede tomater som kernerne er taget ud af og fint hakket2 flåede tomater som kernerne er taget ud af og fint hakket | 0.25 | dl. | saltede kapers rengjort i rindende vand ca. 10 minutter og fint hakket0.25 dl. saltede kapers rengjort i rindende vand ca. 10 minutter og fint hakket | 1.25 | dl. | nicoise oliven uden sten i tynde skiver1.25 dl. nicoise oliven uden sten i tynde skiver | 2 | fed | hvidløg fint hakket2 fed hvidløg fint hakket | 1 | bdt. | basilikum fint skåret 1 bdt. basilikum fint skåret | 1 | bdt. | mynte fint skåret1 bdt. mynte fint skåret | 2 | | citron saft og skal2 citron saft og skal | 1 | dl. | ekstra jomfru olivenolie 1 dl. ekstra jomfru olivenolie | | | Salt Salt | | | Knust sort peber Knust sort peber | | | |
| |
Bland løg, tomater, kapers, oliven, hvidløg, basilikum, mynte og citronskal.
Tilsæt citronsaft og olivenolie og smag til med salt og sort peber.
Tips:
Oversat fra engelsk så mål tages lidt med forbehold.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7283 gange, og udskrevet 95 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|