Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sauce Vierge

Sauce Vierge, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 rødløg fint hakket
2 flåede tomater som kernerne er taget ud af og fint hakket
0.25 dl.saltede kapers rengjort i rindende vand ca. 10 minutter og fint hakket
1.25 dl.nicoise oliven uden sten i tynde skiver
2 fedhvidløg fint hakket
1 bdt.basilikum fint skåret
1 bdt.mynte fint skåret
2 citron saft og skal
1 dl.ekstra jomfru olivenolie
 Salt
 Knust sort peber
 
Opskrift:
Bland løg, tomater, kapers, oliven, hvidløg, basilikum, mynte og citronskal. Tilsæt citronsaft og olivenolie og smag til med salt og sort peber.

Tips:

Oversat fra engelsk så mål tages lidt med forbehold.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7024 gange,
og udskrevet 93 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu