Bagte pærer med nødderasp

Bagte pærer med nødderasp, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Christensen

Indsendt :     

Ingredienser:
4 store faste aromatiske pærer
 Citronsaft
 Smeltet smør
3 spsk.rasp
2 spsk.hasselnøddekerner
1 spsk.sukker
4 tsk.ahornsirup
 Flødeskum
 
Opskrift:
Skræl pærerne og halvér dem. Fjern kernehuset med et parisiennejern eller en teske og dryp pærerne med citronsaft. Blend nødderne og bland dem med rasp og sukker. Vend pærerne i blandingen og læg dem med hulningen opad i et ildfast fad. Hæld lidt sirup i hver hulning og dryp dem med smeltet smør. Bag pærerne ved 180 grader i 10-15 min. til de er møre og gyldenbrune. Servér nøddepærerne varme med iskoldt flødeskum til.

Tips:

Tid: ca ½ time.





karakterer:
Opskriften er vist 14640 gange,
og udskrevet 485 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu