Luciabrød

Luciabrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidLucia

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Michelle

Indsendt :      Red:

Luciabrød, billede 4 Luciabrød, billede 1 Luciabrød, billede 2 Luciabrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær, frisk
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Opskrift:
Dejen æltes eller røres sammen. Hæver ca. 30 min. Formes som små S'er Efterhæver på pladen i ca. 15 min. Bagetid: 10 - 12 min. Ved 225 grader C. alm. ovn.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Luciabrød

karakterer:
Opskriften er vist 40682 gange,
og udskrevet 589 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (56 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12767 (3039 kcal)
KJ pr. Portion 12767 (3039 kcal)
Vægt ialt 1065 gram
Vægt pr. Portion 1065 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1198 KJ (285 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 10.4 gram
Kulhydrat 41.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Alma  -  2008-11-26 16:00:53
hejsa der mangler altstå safran

anonymt  -  2008-04-22 08:25:32
det er vildt godt vi har smagt det til hjemkundskab i skolen til lucia

....  -  2008-01-26 15:28:38
dejlige luftige og ser fine ud men smagen er godt nok kedelig :( smager helt som alm boller uden noget kardemomme eller lignede..

  -  2007-12-17 07:34:12
enig... der mangler safran

Lillian  -  0000-00-00 00:00:00
Der mangler safran.

sus  -  0000-00-00 00:00:00
Det er de bedste brød jeg har bagt. kan sagtens bages hele året. uden problemer.;D 10 for dem