Kogte jomfruhummerhaler

Kogte jomfruhummerhaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1000 g.hummerhaler
 salt
 evt.skærmdild hvis man kan lide en kraftig dildsmag
 
Opskrift:
Hummerhalerne skylles. Puttes i kogende vand og spilkoger ca. 5 min. Tilsat salt og dild. Hele gryden med vand og hummerhaler stilles udenfor med låget på indtil det er helt afkølet. Herefter flækkes og pilles hummerhalerne.

Serveres til ristet brød m. smør. Citron og mayonnaise.


karakterer:
Opskriften er vist 41374 gange,
og udskrevet 799 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2008-01-21 15:42:10
Regner med at det er jomfruhummerhaler det er tale om, og så er der til ca 4 personer.

Joan  -  0000-00-00 00:00:00
Mangler antal stk