kogt fisk torsk eller kuller600 g. kogt fisk torsk eller kuller
600
g.
kogte kartofler600 g. kogte kartofler
100
g.
smør100 g. smør
1
løg1 løg
3
spsk.
hvedemel3 spsk. hvedemel
Salt Salt
hvid peber hvid peber
1
tsk.
sukker1 tsk. sukker
7.5
dl.
Mælk7.5 dl. Mælk
Opskrift:
Smelt smørret, svits snittet løg ved jævn varme.
Tilsæt melet og rør godt sammen, tilsæt mælk til passende tyk konsistens. Smag til med salt, peber og sukker.
Kartofler og fisk i stykker tilsættes, rør forsigtig rundt.
Serveres varm med islandsk rugbrød, koldt smør og en kold pilsner.
Tips:
God fornøjelse.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(13 stemmer)
Opskriften er vist 24676 gange, og udskrevet 267 gange.
Kommentarer
J.M - 2014-09-29 04:38:26 Vil forsøge mig med retten imorgen aften,fik den for nyligt under et besøg på Island / Reykjavik.en rigtig god fiskerestaurant nede i området der hedder " The old Harbour" på 1' sal med udsigt over havnen,,,, SUCCES,,,!
Marianne i Nice - 2014-03-06 20:26:14 Har lige fået nogle billige torskehaler fra min fiskehandler - tror jeg vil lave denne ret - kan huske at min far tit lavede det i DK
stubbing - 2009-06-08 12:46:46 sovsen skal helst være ret tyk.
Rasmus - 2007-10-14 08:28:09 En meget fin Ret
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider