Islandsk plokfiskur - pluk fisk

Islandsk plokfiskur - pluk fisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kogt torsk

Oprindelsesland : Island

IslandIndsendt af : stubbing

Indsendt :     
Islandsk plokfiskur - pluk fisk, billede 4 Islandsk plokfiskur - pluk fisk, billede 1 Islandsk plokfiskur - pluk fisk, billede 2 Islandsk plokfiskur - pluk fisk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.kogt fisk torsk eller kuller
600 g.kogte kartofler
100 g.smør
1 løg
3 spsk.hvedemel
 Salt
 hvid peber
1 tsk.sukker
7.5 dl.Mælk
 
Opskrift:
Smelt smørret, svits snittet løg ved jævn varme. Tilsæt melet og rør godt sammen, tilsæt mælk til passende tyk konsistens. Smag til med salt, peber og sukker.

Kartofler og fisk i stykker tilsættes, rør forsigtig rundt.

Serveres varm med islandsk rugbrød, koldt smør og en kold pilsner.

Tips:

God fornøjelse.





karakterer:
Opskriften er vist 31975 gange,
og udskrevet 307 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-09-29 04:38:26
Vil forsøge mig med retten imorgen aften,fik den for nyligt under et besøg på Island / Reykjavik.en rigtig god fiskerestaurant nede i området der hedder " The old Harbour" på 1' sal med udsigt over havnen,,,, SUCCES,,,!

  -   2014-03-06 20:26:14
Har lige fået nogle billige torskehaler fra min fiskehandler - tror jeg vil lave denne ret - kan huske at min far tit lavede det i DK

  -   2009-06-08 12:46:46
sovsen skal helst være ret tyk.

  -   2007-10-14 08:28:09
En meget fin Ret