Amerikansk frugtsalat

Amerikansk frugtsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugtsalat

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jane

Indsendt :      Red :
Amerikansk frugtsalat, billede 4 Amerikansk frugtsalat, billede 1 Amerikansk frugtsalat, billede 2 Amerikansk frugtsalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Creme:
1 citron
1 appelsin
1 æg
4 spsk.sukker
 piskefløde
 
 Frisk frugt:
2 æbler
2 pærer
1 mango
2 banner
4 blommer
200 g.grønne vindruer
 
 Pekannødder
 mørk chokolade
 
Opskrift:
Saften af citron og appelsin varmes. Æg og sukker piskes godt (æggesnaps lignende). Saften tilsættes og det hele piskes ved svag varme til cremen er jævn.
Cremen afkøles og vendes i flødeskum.

Frugt:
æbler, pærer, banan, mango og blommer skæres i små stykker, vindruer halveres og blandes i til sidst.

Kan evt. tilsættes hakket chokolade og hakkede nødder.





karakterer:
Opskriften er vist 33699 gange,
og udskrevet 481 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-10-28 11:29:29
Vi fik 1200 g. frisk frugt, det passede meget godt, men der kommer jo an på størrelse af frugt. Citron og appelsin ca. 40 g. af hver, det var lidt for meget citron til min smag, så mindre citronsaft men måske mere appelsinsaft

  -   2023-01-19 14:53:20
Tusind TAK til konen fra Odden for den genfundne op skrift. Min var blevet væk, og jeg genkender så denne. Jeg kan tilføje, at det er den bedste, og som altid bliver rost og spist op. Venlig hilsen Hanne Rytter Staunæs.

  -   2010-10-15 17:58:06
Amerikansk frugtsalat. Jeg ser, at I har en udmærket opskrift på amerikansk frugtsalat, men de eksakte mål mangler. Jeg har lavet denne lette og skønne salat talrige gange. Den er blevet brugt som dessert, men også som afslutning på frokostbordet i stedet for osteanretning. Ost er fint, men mange gange brænder man inde med dyrebare rester, som naturligvis kan rives og moses sammen med rom eller cognac, men....får man det gjort? Så hermed ostens afløser: 1 æg 2-3 spsk. sukker saften af 1/2 citron saften af 1 appelsin 2 dl. fløde, pisket til skum Frugt: f.eks. 2 æbler 2 pærer 1 fersken 2 bananer 4 blommer vindruer og hakkede nødder hakket chokolade Pisk æg og sukker sammen i en skål. Tilsæt saften af citron og appelsin. Sæt skålen over vandbad og pisk til cremen er jævn. Tag den af vandbadet og bliv ved med at piske til den er afkølet. Vend flødeskummet i og derefter de småtskårne frugter, nødder og chokolade. Til redaktionen: Jeg er en gammel kone og ikke så god til at sætte det pænt op på tryk. Det må I selv have fornøjelsen af, hvis I kan bruge mine skriblerier. Venlig hilsen Jytte Johansen Fur

  -   2010-02-15 21:53:08
Dette er en meget lækker frugtsalat, specailt hvis man bruger lidt eksotiske frugter som ananas og mango, vindruer osv. Man skal bare passe på man ikke pisker ægget med sukkeren og appelsin/ citron saften med for højvarme, det har jeg prøvet og det blev til en slags æggemasse. udover det er det en fantastisk frugtsalat med den lækreste fyldige creme. Den er Virkelig God!!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Det ville nok være en god ide at piske ægget med ca. 2 spsk. sukker, undskyld