Kalvekarbonader med grønsagsstuvning
Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød Indsendt af : Gunnar Indsendt : Red : |
|
|
Bland kødet med revet løg og form farsen til fire ovale karbonader. Drys med peber og brun dem i fedtstof på begge side. Drys dem med en smule salt, skru ned for blusset og steg dem færdige, som de nu ønsker.
Grøntsagsstuvning: Skær de istandsatte kartofler i mellemstore stykker og svits dem i smør i en gryde. Spæd med bouillon, bring det hele i kog, skum godt og tilsæt timian. Lad grønsagerne småsimre under låg, til de er næsten møre. Kog suppen op med mælk, jævn med saucejævner og smag til med salt og peber. Varm grønsagerne i saucen. Pynt karbonaderne med sardeller, kapers og citron og server dem i stuvningen.
|
|
Opskriften er vist 17180 gange,
og udskrevet 244 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne