Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalvekarbonader med grønsagsstuvning

Kalvekarbonader med grønsagsstuvning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Gunnar

Indsendt :



Ingredienser:
700 g.hakket kalvekød af god kvalitet
1 lille revet løg
 peber
 smør/olie til stegning
 salt
 
 Grønsagsstuvning:
8-10 kartofler
1 lille rodselleri
2-3 pastinakker
5-7 gulerødder
1 spsk.smør
8 dl.mild lys bouillon
2-3 tsk.tørret timian
1 dl.mælk
 saucejævner
 salt
 peber
 
 Desuden:
 Sardeller
 kapers
 citron-skiver til garnering
 
Opskrift:
Bland kødet med revet løg og form farsen til fire ovale karbonader. Drys med peber og brun dem i fedtstof på begge side. Drys dem med en smule salt, skru ned for blusset og steg dem færdige, som de nu ønsked. Grøntsagsstuvning: Skær de istandsatte kartofler i mellemstore stykker og svits dem i smør i en gryde. Spæd med bouillon, bring det hele i kog, skum godt og tilsæt timian.. Lad grønsagerne småsimre under låg , til de er næsten møre. Kog suppen op med mælk, jævn med saucejævner og smag til med salt og peber. Varm grønsagerne i saucen. Pynt karbonaderne med sardeller, kapers og citron og server dem i stuvningen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)

Opskriften er vist 14721 gange,
og udskrevet 210 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu