Slåensaft

Slåensaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Bær - Slåen

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Slåen der har fået frost
 
 Pr. l. saft
350-400 g.sukker
0.5 tsk.flydende atamon
 
Opskrift:
De rensede bær overhældes med kogende vand, der skal dække bærrene. Bærrene gives et opkog, så de brister. Henstår til næste dag, hvor saften gives et opkog og hældes over bærrene igen. Står til næste dag, hvorefter saften sies fra, måles og gives et opkog sammen med sukker. Saften skummes og tilsættes atamon. Kommes på atamonskyllede flasker, der lukkes med det samme.

Tips:

Slåen der ikke har fået frost, kan lægges et par dage i fryseren.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 18755 gange,
og udskrevet 327 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Bønding  -  2016-11-17 09:35:59
Der mangler angivelse af hvor mange bær på vægt der skal bruges

  -  2011-10-01 20:34:31
hvor mange kilo , gram slåem??????