grønsagssuppe (Gapazio - på flaske) grønsagssuppe (Gapazio - på flaske)
eller 1 ds. hakkede tomater eller 1 ds. hakkede tomater
1
karton
Mornaysauce 1 karton Mornaysauce
2
gulerødder2 gulerødder
1
løg1 løg
lasagne-/ pastaplader efter behov lasagne-/ pastaplader efter behov
salt salt
peber peber
oregano oregano
Opskrift:
brun de hakkede løg i en gryde sammen med lidt smør. Put derefter oksekødet ned sammen med de brunede løg.
Tilsæt grønsagssovsen (eller hakkede tomater) indtil kødsovsen får den rigtige konsistens.
Efter det har været oppe at koge
tilsætter du herefter krydderier efter smag.
Mens det bringes i kog, tager du gulerødderne og skræller dem og river dem på et jern, så du får råkosteffekten.
Tag et ovnfastfad og smør det evt.
Du ligger nu et lag med lasagneplader, derefter kødsovs. En håndfuld revede gulerødder spreder du ud over og derefter et par klatter morneysauce overpå.
Så ligger du et nyt lag lasagneplader, kødsovs, gulerøder og her på tager du nu grønsagssovsen og hælder ud over (ca. 3dl.) og tilsidst morneysovs.
Lasagnen stilles ind i en forvarmet ovn på 200 grader.
Her skal den stå til den har en gylden overflade og pastapladerne er bløde. ca. 30-40 min.
Tips:
Hertil kan spises flutes eller en lækker salat...
Se evt. under "avokado salat med soltørrede tomater".
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(8 stemmer)
Opskriften er vist 28563 gange, og udskrevet 450 gange.
Kommentarer
jakob - 2009-03-17 17:37:18 det var en super god lasagne med det hele jeg gir en tommel finger op og godt resultat hilsen smageren
Janni - 0000-00-00 00:00:00 Jeg skriver der skal hældes 3 dl. grønssagssuppe ud over... Det er selvfølgelig kun 1dl.