Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hvidløgsristede ristede hummerhaler

Hvidløgsristede ristede hummerhaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.kogte afkølede pillede hummerhaler
1 dl.olivenolie
1 citron saft heraf
1 HELT presset hvidløg
 salt
 
Opskrift:
Opvarm olien og bland halvdelen af det hakkede hvidløg i. Må ikke blive brunt. Tilsæt så hummerhalerne og svits dem et par minutter heri. Hældes rygende varme over i et fad. Drysse med resten af hvidløgene og dryppes med citronsaften.

Serveres til ristet brød med salat og evt. mayonaise. Iskold hvidvin hertil.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13391 gange,
og udskrevet 347 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu