Levergryde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Indsendt af : Peter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 125859 gange,
og udskrevet 3067 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (53 stemmer) |
|
Kommentarer 23xx23 - 2012-12-05 14:41:28 Jeg har lavet det tit, bare med kalvelever som jeg bestemt vil foretrække. Jeg kommer også løg i og undlader annanas og rosiner. Det smager så godt at man også kan servere det til gæster. Mette Jønsson - 2011-04-16 12:29:17 Jeg kommer risene i retten så de koger med i levergryden, det er nemt, det smager godt og det sparer på opvasken.. :) Hanne - 2010-03-01 13:27:53 Jeg vil nu til hver en tid foretrække kalvelever i stedet for. Birgith - 2009-04-18 16:30:02 En skøn ret. Jeg brugte wook i stedet for gryde og efter at have stegt leverstrimlerne et par min. tilsatte jeg resten som ifølge opskriften, dog kun 9%fløde. Svinelever er ganske udmærket. Det bliver en favoritret. Annalise Pajhede - 2008-12-01 07:54:57 Jeg har lavet retten uden den sidste del med alle krydderierne, og den er virkelig lækker. Næste gang bliver det "med det hele" og det tror jeg vil være endnu bedre. Til alle, der lider af "leverskræk", prøv den og I vil elske det. Per - 2008-10-23 20:21:33 Vi brugte 1 dl. mel som vi puttede i en plastpose sammen emd leveren, og rystede det godt rundt, nemmeste måde at vende i mel på. Vi brugte 4 dl. vand for at gryden ikke skulle brænde på. nick - 2005-01-01 01:01:01 det er en kanon ret. selv minebørn som normal ikke vil have lever, er helt vilde med den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne