Kærnemælkssovs med røget bacon

Kærnemælkssovs med røget bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : JYTTE

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 l.kærnemælk
500 g.røget bacon
2 løg
 salt
 peber
 hvedemel
 
Opskrift:
løgene skives og brunes i en gryde tages op derefter steges bacon og tages op så laves en opbagt sovs af det afsmeltet fedt af baconen hvor du bruger kærnemælken derefter puttes løg og baconen i sovsen. den bliver bedst hvis den står et par timer.





karakterer:
Opskriften er vist 17700 gange,
og udskrevet 175 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-12-15 16:48:51
Retten hedder: "Prygl" visse steder i Sønderjylland. Iøvrigt god til kartoffelmos.

  -   2013-04-13 13:19:02
Man kan også bruge halvdel mælk/kærnemælk og så undlade løgene. Rødbeder til. Og så bør der serveres godt kogte Bintje kartofler - rystede efter kogning så de er helt melede og for alvor kan suge noget sovs!