løgene skives og brunes i en gryde tages op derefter steges bacon og tages op så laves en opbagt sovs af det afsmeltet fedt af baconen hvor du bruger kærnemælken derefter puttes løg og baconen i sovsen.den bliver bedst hvis den står et par timer
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(5 stemmer)
Opskriften er vist 12561 gange, og udskrevet 144 gange.
Kommentarer
Bedstefar - 2013-12-15 16:48:51 Retten hedder: "Prygl" visse steder i Sønderjylland. Iøvrigt god til kartoffelmos.
Niels Henrik Jermiin Nielsen - 2013-04-13 13:19:02 Man kan også bruge halvdel mælk/kærnemælk og så undlade løgene. Rødbeder til. Og så bør der serveres godt kogte Bintje kartofler - rystede efter kogning så de er helt melede og for alvor kan suge noget sovs!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider