røget meddister eller skinke600-800 g. røget meddister eller skinke
salt salt
peber peber
Pynt: Pynt:
Persille (hakket) Persille (hakket)
Opskrift:
Skræl og skær selleri i tern og koges møre (vandet gemmes til sovs). Det samme med kartoflerne. Æggene koges (hårde) Æggene deles og blommen gemmes til pynt. Hviden skæres i tern. Medister/skinke skæres i tern
Der laves en opbagt sovs af sellerivandet og selleri,kartofter,æg og medister tilsættes.Den kogte æggeblomme smuldres og drysses over retten sammen med persille
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(7 stemmer)
Opskriften er vist 10027 gange, og udskrevet 176 gange.
Kommentarer
Susanne jørgensen - 2016-04-22 11:23:53 Det er en go ret. Jeg har brugt okeskød tern og hakked oksekød i stedet. Det smager mums.
michydrengen - 0000-00-00 00:00:00 meget let at lave og kanon hvis man bliver mange til middag.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider