Bars med rejer og dildkartofler

Bars med rejer og dildkartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Bars

Ukendt oprindelseslandKilde : Fiskeopskrift.dk

Indsendt :     

Ingredienser:
1500 g.barsfilet
1 citron
 smør
 salt
 peber
250 g.champignon
200 g.rejer
1 bdt.persille
2.5 dl.hvidvin
0.5 dl.fløde
1 æggeblome
 
Opskrift:
Tø rejerne op i kølekabet (hvis de er frosne) Rens og skyl barsfileterne. Dryp fileterne med citronsaft, og drys med salt. Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Brun fiskefilterne i smør, og tilsæt hvidvinen samt halvdelen af rejerne, champignon og persillen. Lad det hele simre ca. 10 min.

Tag fisken op, læg den på et fad og hold den varm. Resten af champignon lægges på panden og drysses med salt og peber.

Rør æggeblommen op med fløde og tilsæt den. Saucen må ikke ikke koge, den skal kun simre. Hæld saucen over barsfileterne, og pynt med resten af rejerne.

Serveres med dildkartofler og en tomatsalat.





karakterer:
Opskriften er vist 10734 gange,
og udskrevet 252 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-12-18 19:36:52
Måske meget rart med opskrift på dildkartoflerne??