Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bars med rejer og dildkartofler

Bars med rejer og dildkartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Bars

Ukendt oprindelseslandKilde : Fiskeopskrift.dk

Indsendt :



Ingredienser:
1500 g.barsfilet
1 citron
 smør
 salt
 peber
250 g.champignon
200 g.rejer
1 bdt.persille
2.5 dl.hvidvin
0.5 dl.fløde
1 æggeblome
 
Opskrift:
Tø rejerne op i kølekabet (hvis de er frosne) Rens og skyl barsfileterne. Dryp fileterne med citronsaft, og drys med salt. Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Brun fiskefilterne i smør, og tilsæt hvidvinen samt halvdelen af rejerne, champignon og persillen. Lad det hele simre ca. 10 min.

Tag fisken op, læg den på et fad og hold den varm. Resten af champignon lægges på panden og drysses med salt og peber.

Rør æggeblommen op med fløde og tilsæt den. Saucen må ikke ikke koge, den skal kun simre. Hæld saucen over barsfileterne, og pynt med resten af rejerne.

Serveres med dildkartofler og en tomatsalat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9411 gange,
og udskrevet 219 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Dennis  -  2007-12-18 19:36:52
Måske meget rart med opskrift på dildkartoflerne??