lille fint hakket stærk grøn chili1 lille fint hakket stærk grøn chili
2
spsk.
fint hakket mynte2 spsk. fint hakket mynte
Groft salt Groft salt
Opskrift:
Bland ingredienserne til marinaden. Dup kødet tørt og læg det i en plasticpose. Hæld marinaden ved og luk posen. Mariner kødet i køleskabet i 1-2 timer.
Bland ingredienserne til relish. Smag til med salt. Lad den stå 1 time ved stuetemperatur inden servering.
Fordel kød, zucchini og peberfrugt på grillspyd. Grill spyddene ca. 10 minutter. Vend dem jævnligt og pensl dem samtidig med olie. Krydder spyddene med salt og peber.
Tilbehør
Salat af flere slags salatblade.
Dressing af 2½ del olie og 1 del eddike, smagt til med salt og peber.
Tips:
Marinerede skinkespyd er en dejlig måde at sommer-grille på. Dekorativt i grønne og gule nuancer og med dejlig frisk tilbehør af ananas.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5621 gange, og udskrevet 103 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider