Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Focaccia 02

Focaccia 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Brød

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Durummel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jeanette4560

Indsendt :



Ingredienser:
25 g.gær
3 dl.lunkent vand
1 tsk.salt
3 spsk.olivenolie
200 g.durummel
250-300 g.pizzamel
 
 Pensling:
2 spsk.olivenolie
2 tsk.flagesalt
 frisk rosmarin og/eller sorte oliven
 
Opskrift:
Bland gæren med vandet, salt, olivenolie og durumhvede og rør det glat. Forhæves ca. 30 min., til dejen beynder at boble. Tilsæt næsten alt hvedemelet og begynd at ælte dejen. Tag dejen ud på bordet og ælt mere mel i, dejen skal være blød, og den skl æltes, til den er elastisk. Læg dejen i en olieret skål, drej den rundt, så der kommer olie på alle sider og lad den hæve lunt til dobbelt størrelse 1-2 timer. Ælt dejen let igennem og rul den ud til en stor plade næsten på størrelse med bagepladen. Læg dejen over på pladen med bagepapir. Lad den hæve til dobbelt størrelse. Drys plukket rosmarin over og tryk det ned i dejen. Pensl dejen med olivenolie og drys med salt. Sæt brødet i en 225 grader forvarmet ovn på midterrillen og bag det 20-25 min. Afkøles tildækket på en rist, så brødet ikke bliver sprødt.

Tips:

Brug evt. timian i stedet for rosmarin.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 6839 gange,
og udskrevet 155 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu