Focaccia 02

Focaccia 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Brød

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Durummel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jeanette4560

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.gær
3 dl.lunkent vand
1 tsk.salt
3 spsk.olivenolie
200 g.durummel
250-300 g.pizzamel
 
 Pensling:
2 spsk.olivenolie
2 tsk.flagesalt
 frisk rosmarin og/eller sorte oliven
 
Opskrift:
Bland gæren med vandet, salt, olivenolie og durumhvede og rør det glat. Forhæves ca. 30 min., til dejen beynder at boble. Tilsæt næsten alt hvedemelet og begynd at ælte dejen. Tag dejen ud på bordet og ælt mere mel i, dejen skal være blød, og den skl æltes, til den er elastisk. Læg dejen i en olieret skål, drej den rundt, så der kommer olie på alle sider og lad den hæve lunt til dobbelt størrelse 1-2 timer. Ælt dejen let igennem og rul den ud til en stor plade næsten på størrelse med bagepladen. Læg dejen over på pladen med bagepapir. Lad den hæve til dobbelt størrelse. Drys plukket rosmarin over og tryk det ned i dejen. Pensl dejen med olivenolie og drys med salt. Sæt brødet i en 225 grader forvarmet ovn på midterrillen og bag det 20-25 min. Afkøles tildækket på en rist, så brødet ikke bliver sprødt.

Tips:

Brug evt. timian i stedet for rosmarin.





karakterer:
Opskriften er vist 7946 gange,
og udskrevet 186 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu