Grovbrød med majsmel Glutenfri

Grovbrød med majsmel Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel

Ukendt oprindelseslandKilde : Dansk Cøliaki Forening

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.gær
2.5 dl.lunken mælk
1 spsk.olie
100 g.solsikkekerner
100 g.hirseflager
100 g.majsmel
200 g.lidano pre-mix
50 g.sesamfrø
 salt
 
 Pensling:
 æg
 
Opskrift:
Dejen røres/blandes sammen og hæver en times tid. Æltes igennem og kommes i en form. Lad brødet hæve ca. 30 minutter. Pensles med æg og drysses evt. med sesamfrø. Bages ved 200° i 30 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 40657 gange,
og udskrevet 915 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-25 10:35:23
jeg har hørt at man ikke kan få pre-mix mere

  -   2007-09-27 16:48:43
Det er et mel erstatnings produkt,men man kan også bruge andre gluten fri mel tyber

  -   2007-04-29 18:58:35
Det ville være rart med en forklaring på hvad "lidano pre-mix" er for noget, det er ikke noget jeg har haft i mit køkkenskab nogensinde.....mig bekendt