(cr.fraiche og yoghut naturel kan erstattes med: 1.5 dl mayonaise og 1 dl cr.fraiche 38%) (cr.fraiche og yoghut naturel kan erstattes med: 1.5 dl mayonaise og 1 dl cr.fraiche 38%)
1
spsk.
revet peberrod1 spsk. revet peberrod
1
tsk.
citronsaft1 tsk. citronsaft
salt salt
peber peber
8
skiver
røget laks8 skiver røget laks
Pynt: Pynt:
salat salat
tomat tomat
citron citron
rødløg rødløg
dildkviste dildkviste
rejer rejer
Opskrift:
-Lad rejerne dryppe GODT af, hvorefter de hakkes groft.
-Rødløg (hakket)-dild-peberrod og citronsaft blandes med cr.fraiche og yoghurt (el. mayonaise og cr.fraiche) og smages til med salt og peber.
-Vend rejerne i blandingen.
-Stans runde cirkler ud af toastbrødet.
-Til hvert tårn bruges 3 cirkler med rejerblanding imellem, smør også lidt rejerblanding uden på cirklerne.
-Cirklerne beklædes med laksestykker.
-Til sidst pyntes med salat-løgskiver-rejer-dildkviste-tomat og citronbåde.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(12 stemmer)
Opskriften er vist 17914 gange, og udskrevet 441 gange.
Kommentarer
- 2020-12-26 13:47:00 Vi har lavet det til en nytårs tradition som forret og det falder altid i god jord 🥰
Stella - 2011-08-30 10:52:17 Enig med Janne. Denne ret skal jeg også lave til gæster igen,
Janne - 2008-04-26 12:08:51 Denne forret er fantastisk. Alle var vildt begejstrede da vi severede den. Virkelig frisk og lækker og superflot at se på. Den skal laves igen og igen.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider