Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Laksetårn

Laksetårn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
12 skiver hvidt toastbrød
170 g.rejer
1 lille rødløg
2 spsk.finthakket dild (evt tørret)
3 dl.cr.fraiche 18% (skal drænes)
3 dl.yoghurt naturel (skal drænes)
 (cr.fraiche og yoghut naturel kan erstattes med: 1.5 dl mayonaise og 1 dl cr.fraiche 38%)
1 spsk.revet peberrod
1 tsk.citronsaft
 salt
 peber
8 skiverrøget laks
 
 Pynt:
 salat
 tomat
 citron
 rødløg
 dildkviste
 rejer
 
Opskrift:
-Lad rejerne dryppe GODT af, hvorefter de hakkes groft. -Rødløg (hakket)-dild-peberrod og citronsaft blandes med cr.fraiche og yoghurt (el. mayonaise og cr.fraiche) og smages til med salt og peber. -Vend rejerne i blandingen. -Stans runde cirkler ud af toastbrødet. -Til hvert tårn bruges 3 cirkler med rejerblanding imellem, smør også lidt rejerblanding uden på cirklerne. -Cirklerne beklædes med laksestykker. -Til sidst pyntes med salat-løgskiver-rejer-dildkviste-tomat og citronbåde.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (12 stemmer)

Opskriften er vist 17438 gange,
og udskrevet 438 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Stella  -  2011-08-30 10:52:17
Enig med Janne. Denne ret skal jeg også lave til gæster igen,

Janne  -  2008-04-26 12:08:51
Denne forret er fantastisk. Alle var vildt begejstrede da vi severede den. Virkelig frisk og lækker og superflot at se på. Den skal laves igen og igen.