Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tomatsuppe med basilikum flødeskum

Tomatsuppe med basilikum flødeskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Tomatsuppe

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Stampe

Indsendt :



Ingredienser:
2 løg i tern
15-20 fedhvidløg
 Et stykke (ca. 2 cm) ingefær i fine tern
10 dl.vand eller halv hvidvin og vand
15-20 friske flåede tomater i mindre stykker
2-3 frisk chili
1 håndfuld frisk timian (eller 0.5 håndfuld tørret)
1 tsk.sukker
 2 X 1/4 piske
 lidtolivenolie
 
 Salt
 Peber
 evt.maizena
 
Opskrift:
Løg hvidløg ingefær på svag varme i olie, 10 min (må ikke tage farve) På med vand/hvidvin tomat chili timian sukker, simre 20 min Fjern timianstilke (hvis der er brugt frisk) I med stavblender til suppen er jævn 1/4 Piske salt peber, simre 5 min Smages til og jævnes evt.

Tips:

Basilikum flødeskum: En bakke hakkede basilikumblade vendes i flødeskum. Italiensk brød med citronsmør er perfekt til. Citronsmør: Skal af en øko citron, hakkes fint og blandes i en god klat blødt smør, smages til med lidt citronsaft og salt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (12 stemmer)

Opskriften er vist 16066 gange,
og udskrevet 301 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-01-27 23:20:13
jeg synes der mangler lidt fyld i suppen. hvad med at lave brødcroutoner?

AnnetteG  -  2008-06-14 00:11:43
15-20 fed hvidløg??!! Dem og chilien må da gøre suppen helt vild stærk?? Og jeg kan ellers godt li' thai-mad og lignende. ;)