Bars kogt med grønsager

Bars kogt med grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Bars

Ukendt oprindelseslandKilde : Fiskeopskrift.dk

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 bars på ca. 1500 g.
2 porrer
1 selleritop
2 gulerødder
10 peberkorn
 salt
3 laurbærblade
1 løg
2 spsk.vineddike
1 l.vand
 
 Til saucen skal du bruge:
30 g.smør
2 æggeblommer
1.5 dl.creme fraiche
1 bdt.persille
 revet peberrod
1 knsp.sukker
 lidtpeber
0.5 citron saft heraf
 
 Yderligere skal du bruge:
30 g.smør
 
Opskrift:
Gør fisken istand. Dryp den med citron. Grønsagerne tilberedes og skæres i mundrette stykker. Løget skæres i ringe. Kog alle grønsager i en stor gryde med laurbærblade, vand, peberkorn, salt og eddike i ca. 20 min. Læg fisken i suppen, skru ned så det kun simrer. Lad fisken simre ca. 30 min. Tag den op, og hold den varm.

Bag en sauce af smør, mel og 2½ dl. supe. Kog den igennem. Pisk æggeblommer med creme fraiche. Rør det i sovsen - nu må saucen ikke koge mere. Tilsæt hakket dild og persille.

Smag nu saucen til med peberrod, sukker, peber, salt og citronsaft.

Anret fisken hel på et fad, og server saucen ved. Smelt smørret, og hæld det over fisken. Retten serveres med persillekartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 8485 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu