Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bars kogt med grønsager

Bars kogt med grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Bars

Ukendt oprindelseslandKilde : Fiskeopskrift.dk

Indsendt :



Ingredienser:
1 bars på ca. 1500 g.
2 porrer
1 selleritop
2 gulerødder
10 peberkorn
 salt
3 lauerbærblade
1 løg
2 spsk.vineddike
1 l.vand
 
 Til saucen skal du bruge:
30 g.smør
2 æggeblommer
1.5 dl.creme fraiche
1 bdt.persille
 revet peberrod
1 knsp.sukker
 lidtpeber
0.5 citron saft heraf
 
 Yderligere skal du bruge:
30 g.smør
 
Opskrift:
Gør fisken istand. Dryp den med citron. Grønsagerne tilberedes og skæres i mundrette stykker. Løget skæres i ringe. Kog alle grønsager i en stor gryde med laurbærblade, vand, peberkorn, salt og eddike i ca. 20 min. Læg fisken i suppen, skru ned så det kun simrer. Lad fisken simre ca. 30 min. Tag den op, og hold den varm.

Bag en sauce af smør, mel og 2½ dl. supe. Kog den igennem. Pisk æggeblommer med creme fraiche. Rør det i sovsen - nu må saucen ikke koge mere. Tilsæt hakket dild og persille.

Smag nu saucen til med peberrod, sukker, peber, salt og citronsaft.

Anret fisken hel på et fad, og server saucen ved. Smelt smørret, og hæld det over fisken. Retten serveres med persillekartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7765 gange,
og udskrevet 122 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu