flødeost evt. Philadelphia hvidløg & urter0.5 pakke flødeost evt. Philadelphia hvidløg & urter
6
skiver
lufttørret skinke6 skiver lufttørret skinke
evt.
frisk basilikum evt. frisk basilikum
Opskrift:
Skyl og tør champignonerne. Skær stilkene af champignonerne og hak dem fint. Hvis du bruger flødeost natural skal du hakke basilikum efter behov og blande det i smøreosten. Bland stilkene med smøreosten, udelad evt. noget hvis der er for meget i forhold til osten.
Fyld så champignonerne med smøreost, gerne over kanten hvis der er rigeligt.
Rul en skive skinke omkring hver champignon.
Bages i ca. 20 min. ved 200 grader (varmluft) Skinken skal være sprød.
Tips:
Hvidløget i smøreosten giver en god smag. Hvis man har noget skinke til overs kan man skære det i mindre stykker og fylde i smøreosten. Champignonerne kan også være mindre, så kan man evt. bruge mindre stykker skinke omkring dem.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 10023 gange, og udskrevet 198 gange.
Kommentarer
Ghita - 2010-11-24 12:00:35 Meget lækker forret. Kan godt tage et ekstra fed hvidløg i flødeosten. Nem og hurtig
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider