Hummerhaler med hvidløgssmør

Hummerhaler med hvidløgssmør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2000 g.hummerhaler
1 pk.rigtig smør
2 finthakkede løg
2-3 fedhvidløg
1 håndfuld hakket persille
 
Opskrift:
Smøret smeltes løg, hvidløg og persille tilsættes. Hummerhalerne klippes op og strengen fjernes. hummerhalerne lægges i en bradepande med sprækken opad, smøret hældes over. Steg dem i ovnen i 20-25 min ved 180 grader (ikke varmluft)





karakterer:
Opskriften er vist 24853 gange,
og udskrevet 637 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-11-26 13:19:28
De skal kun i ovnen 5-6min og to kg pr. Pers er vist lidt rigeligt

  -   2011-05-17 10:47:46
super lækker da med salat og flute

  -   2005-01-01 01:01:01
Wow, den er ikke særlig nem at læse...