Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Hummerhaler med hvidløgssmør

Hummerhaler med hvidløgssmør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2000 g.hummerhaler
1 pk.rigtig smør
2 finthakkede løg
2-3 fedhvidløg
1 håndfuld hakket persille
 
Opskrift:
Smøret smeltes løg, hvidløg og persille tilsættes. Hummerhalerne klippes op og strengen fjernes. hummerhalerne lægges i en bradepande med sprækken opad, smøret hældes over. Steg dem i ovnen i 20-25 min ved 180 grader (ikke varmluft)

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 21713 gange,
og udskrevet 600 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2014-11-26 13:19:28
De skal kun i ovnen 5-6min og to kg pr. Pers er vist lidt rigeligt

  -  2011-05-17 10:47:46
super lækker da med salat og flute

Casper  -  0000-00-00 00:00:00
Wow, den er ikke særlig nem at læse...