Grovbrød Glutenfrit

Grovbrød Glutenfrit, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandKilde : Dansk Cøliaki Forening

Indsendt :     

Ingredienser:
25 g.gær
3 dl.lunkent vand eller letmælk
1 dl.surmælksprodukt fx ylette
2 spsk.olie
100 g.gulerødder
0.5 dl.solsikkekerner
1.5 tsk.salt
1 tsk.sukker
400 g.groft glutenfrit-mel
 
Opskrift:
Vand eller letmælk lunes og hældes i en skål. Gæren tilsættes og opløses. Olie, fintrevet gulerødder, salt, sukker og mel tilsættes. Dejen røres med håndmixer eller røremaskine i ca. 3 min. Dejen hældes i en aflang brødform (1 1/2 l) og hæver i 30 min. Brødet bages herefter i ca. 40 min. ved 200°C på nederste ovnrille.





karakterer:
Opskriften er vist 37919 gange,
og udskrevet 1169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-04-17 19:01:54
Endelig lykkedes det os at bage et glutenfrit brød der minder om alm. groft franskbrød. Vi brugte soja-yoghurt som surmælksprodukt og den grønne karton "grov mjölmix" fra Finax. Super glutenfri opskrift!