Gorgonzola sovs

Gorgonzola sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Oste - Gorgonzola

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Haffelafen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
40-60 g.Roquefort ost
120-150 g.Gorgonzola ost
3-4 dl.piskefløde
 Finthakket persille efter smag
 
Opskrift:
Smelt osten i piskefløden (Må IKKE koge), tilsæt den finthakkede persille og server sovsen.

Tips:

Persillen kan godt undværes





karakterer:
Opskriften er vist 63029 gange,
og udskrevet 1046 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (65 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-08-27 22:11:57
Virkelig lækker sauce, som kan bruges til langt det meste, endda også som luksus dyppelse til pommes frites :-D Har man kun gorgonzola ost, kan man sagtens nøjes med den, og udskifte Roquefort med den. Dog får saucen en "bredere" smag med Roquefort. Bestemt anbefalelsesværdig, specielt fordi den er så nem at lave.

  -   2008-08-14 16:20:09
smager utrolig dejlig til kalvekød

  -   2005-01-01 01:01:01
En glimrende sovs til alle pastaretter.. Og helt suveræn med frisk pasta og lakse filet..