Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gorgonzola sovs

Gorgonzola sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Oste - Gorgonzola

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Haffelafen

Indsendt :



Ingredienser:
40-60 g.Roquefort ost
120-150 g.Gorgonzola ost
3-4 dl.piskefløde
 Finthakket persille efter smag
 
Opskrift:
Smelt osten i piskefløden (Må IKKE koge), tilsæt den finthakkede persille og server sovsen.

Tips:

Persillen kan godt undværes


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (65 stemmer)

Opskriften er vist 58022 gange,
og udskrevet 1018 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Tommy  -  2018-08-27 22:11:57
Virkelig lækker sauce, som kan bruges til langt det meste, endda også som luksus dyppelse til pommes frites :-D Har man kun gorgonzola ost, kan man sagtens nøjes med den, og udskifte Roquefort med den. Dog får saucen en "bredere" smag med Roquefort. Bestemt anbefalelsesværdig, specielt fordi den er så nem at lave.

  -  2008-08-14 16:20:09
smager utrolig dejlig til kalvekød

Dan kokken  -  0000-00-00 00:00:00
En glimrende sovs til alle pastaretter.. Og helt suveræn med frisk pasta og lakse filet..