Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kødsovs med smelteost

Kødsovs med smelteost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Gitte_71

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.Hakket Oksekød
1 løg
1 ds.hakkede tomater m/basilikum og origano
2.5 dl.cremefine til madlavning eller madfløde
1 pk.smelteost. (dem til toast)
1 pk.cocktailspølser
 salt
 peber
 
 pastaskruer tilpasset til 4
 
Opskrift:
Svits løg og tilsæt derefter kødet. Det brunes og de hakkede tomater tilsættes. Hæld fløden i sammen med pølserne som skæres ud først Tilsidst lægges osten ud ovenpå sovsen og vent med at røre rundt indtil den er smeltet. Til allersidst smages til med salt og peber Kog Pastaskruerne i vand med Olie og salt


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 8498 gange,
og udskrevet 155 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

mb  -  2008-11-14 10:54:09
super ret børn elsker det