Kanelsneglekage - Kanelsnegle kage
Hovedingrediens : Krydderurter - Kanel Indsendt af : Julie85 Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mælken lunes. Gæren smuldres i og røres ud.
smør smeltes og tilsættes (den må også kun være lunken, køl evt. af i vandbad)
Æg tilsættes og røres ud i. Mel sigtes i dejen og dejen æltes til den er blank og smidig. Dejen rulles ud til ca. 25*25 cm. Fyldet: Alle ingredienserne røres sammen og smøres ud på. Dejen trilles sammen og skæres i 2 cm. centimeter tykke skiver. Skiverne lægges i ved siden af hinanden i en springform 24 cm. i diameter, hæver i ca. 15 min. Bages ved 200 grader i ca. 23 min. |
|
Opskriften er vist 62584 gange,
og udskrevet 1015 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (61 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne