Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Laksefrikadeller II

Laksefrikadeller II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : SabiP

Indsendt :



Ingredienser:
225 g.laksefilet
225 g.torskefilet
1 æg
2 spsk.hvedemel
1 spsk.rapsolie
1 dl.syrnet fløde (9%)
2 tsk.karry
150 g.pickles
 


Opskrift:
- skær laks og torsk i mindre stykker - blend de to slags fisk, med æg, mel og ½ dl vand, til en grov fars -varm olien på en slip-let pende -steg frikadellerne til de er sprøde -rør syrnet fløde med karry og vend med pickles. ´smag til med salt og peber

Tips:

man kan, i stedet for laks, anvende ørred og i stedet for torsk, sejfisk.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 16812 gange,
og udskrevet 388 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Emma  -  2008-02-03 16:56:07
(Spøgsmål) Kan man, nøjes med KUN laks (også lidt mere af det) ?