Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Ingefær/chilimarineret skinkespyd med rød peber

Ingefær/chilimarineret skinkespyd med rød peber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - GrillSpid - Spid

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.skinkekød af inderlår
2 dl.jordnøddeolie eller evt. majsolie
2 dl.friskpresset citronsaft (ca. 6 citroner)
0.5 dl.soja
 salt
 peber
2 cm.frisk reven ingefær
1-2 hele røde chilier med eller uden kerner afhængigt af hvor stærkt man vil have det
3-4 røde peberfrugter
10 træspyd
 


Opskrift:
Skær kødet i terninger på lidt over halvanden x halvanden centimeter. Rens de røde peberfrugter og skær dem i firkanter på ca. halvanden x halvanden centimeter. Sæt skiftevis kød og peberfrugt på de 40 spyd. Det giver 100 g kød og en tredjedel peberfrugt per spyd. Pisk olie med citronsaft, ingefær, hakket chili, salt og peber. Læg spyddene i lag i en aluform og hæld marinaden over. Stil dem på køl i en time eller to. Vend rundt på dem, så de øverste kommer til at ligge nederst. Fordel dem til sidst, så alle har lige god stegeflade. Lige før stegning hældes det meste af marinaden fra, og de steges under grill i 15 minutter lidt over midten i ovnen. De sættes rygende varme på bordet.

Tips:

10 personer som buffet



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4857 gange,
og udskrevet 96 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu