Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt makrel med stikkelsbærsauce

Stegt makrel med stikkelsbærsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.makrelfilet
1 dl.rugmel
 salt
 peber
 smør
250 g.stikkelsbær
1 spsk.sukker
1 spsk.kartoffelmel
0.5 dl.vand
 


Opskrift:

Nip stilken af stikkelsbærrene, kom bærrene i en gryde. Hæld så meget vand over, at bærrene lige er dækket. Kog i 5 min. Blend bær og kogevand, varm blandingen igennem og smag til med sukker. Saucen skal stadig være syrlig men ikke sur. Jævn evt. med kartoffelmel og vand.

Skær makrelfileterne i passende størrelser, panér dem i rugmel, salt og peber. Steges sprøde på panden, ca. 5 min. på hver side.

Servér fiskefileterne med stikkelsbærsaucen til kogte kartofler og en råkostsalat af revne gulerødder.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13842 gange,
og udskrevet 259 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu