Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Min Gullasch

Min Gullasch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : skakjonas

Indsendt :



Ingredienser:
2000 g.skært oksekød i tern
 
 Oliven olie til stegning
 
5 store løg - hakket
0.5-1 hvidløg - hakket fint
10 stænglerbladselleri - snittet i tynde skiver
 
 Oksebouillon terninger + vand
200 g.tomat puré
1200 g.flåede tomater
 
1000 g.kartofler - skrællet og skåret i tern
1000 g.gulerødder - skrællet og skåret i tern
750 g.pastinakker - skrællet og skåret i tern
750 g.persillerødder - skrællet og skåret i tern
1 knoldselleri - skrællet og skåret i tern
 
 Spidskommen
 
Opskrift:
Steg oksekødet med salt og peber - det må ikke koge, så hvis der kommer for meget kød saft hældes det bare fra og tilsættes senere.

Tilsæt løg, hvigløg, og bladselleri og steg videre et par minutter.

Tomat puré og de flåede tomater tilsættes sammen med oksebouillonen (man kan altid tilsætte mere vand senere).

Lad det stå og simre, imens du steger rodfrugterne til de bliver gyldne. Rodfrugterne tilsættes suppen ca. 10 min. før servering.

Vand tilsættes til den rette konsistens er opnået.

Suppen smages til med salt peber og spidskommen og serveres med en klat Creme fraiche på toppen og flutes ved siden af.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gullasch

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17405 gange,
og udskrevet 170 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu