| |
|
Min Gullasch
Min Gullasch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
2000 | g. | skært oksekød i tern2000 g. skært oksekød i tern | | | | | | Oliven olie til stegning Oliven olie til stegning | | | | 5 | | store løg - hakket5 store løg - hakket | 0.5-1 | | hvidløg - hakket fint0.5-1 hvidløg - hakket fint | 10 | stængler | bladselleri - snittet i tynde skiver10 stængler bladselleri - snittet i tynde skiver | | | | | | Oksebouillon terninger + vand Oksebouillon terninger + vand | 200 | g. | tomat puré200 g. tomat puré | 1200 | g. | flåede tomater1200 g. flåede tomater | | | | 1000 | g. | kartofler - skrællet og skåret i tern1000 g. kartofler - skrællet og skåret i tern | 1000 | g. | gulerødder - skrællet og skåret i tern1000 g. gulerødder - skrællet og skåret i tern | 750 | g. | pastinakker - skrællet og skåret i tern750 g. pastinakker - skrællet og skåret i tern | 750 | g. | persillerødder - skrællet og skåret i tern750 g. persillerødder - skrællet og skåret i tern | 1 | | knoldselleri - skrællet og skåret i tern1 knoldselleri - skrællet og skåret i tern | | | | | | Spidskommen Spidskommen | | | |
| |
Steg oksekødet med salt og peber - det må ikke koge, så hvis der kommer for meget kød saft hældes det bare fra og tilsættes senere.
Tilsæt løg, hvigløg, og bladselleri og steg videre et par minutter.
Tomat puré og de flåede tomater tilsættes sammen med oksebouillonen (man kan altid tilsætte mere vand senere).
Lad det stå og simre, imens du steger rodfrugterne til de bliver gyldne. Rodfrugterne tilsættes suppen ca. 10 min. før servering.
Vand tilsættes til den rette konsistens er opnået.
Suppen smages til med salt peber og spidskommen og serveres med en klat Creme fraiche på toppen og flutes ved siden af.
Tips:
Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6
(4 stemmer)
Opskriften er vist 17671 gange, og udskrevet 174 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|