Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Venøgryde

Venøgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Charlotte

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.venøbøf
5-7 fedhvidløg
1 stort løg
250 g.champignon i skiver
0.75 dl.soya
5 dl.fløde (madlavningsfløde kan bruges el Cremefine)
1 stk.bouillion (okse)
1 rød peber i tern
 salt
 peber ej ret meget
1 stksukker el. 1 tsk
 


Opskrift:
Svits alle venøbøffer hurtigt.Svits derefter løg,hvidløg og champignon sammen.Kom så de røde peber i tern,soya,venøøbøffer,bouillion,salt,peber,sukker og tilsidst fløden. Lad retten koge ved svagt blus i 1 time. Server med pommesfritter,salat og flutes. VELBEKOMMEN!!!!
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (9 stemmer)

Opskriften er vist 18745 gange,
og udskrevet 546 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2013-03-19 18:39:26
Jeg synes ikk løg passer til denne ret, men ellers er det min favoritopskrift :)

Betina  -  2007-07-03 09:03:38
Det smagte rigtig godt. Vi undlod godt nok rød peber da manden er allergisk. Helt klart noget der skal prøves igen.