Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hyben/æble/ingefær marmelade

Hyben/æble/ingefær marmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Bær - Hyben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
350 g.ingefær
150 g.gulerødder
4 citroner saft heraf
1 citron den gule skal heraf
150 g.rensede hyben
2 æbler
1000 g.syltesukker
 
Opskrift:
Skræl ingefær og gulerødder og skær dem i tynde strimler. Skræl æblerne og skær dem i mindre stykker. Kog frugt og grøntsager mørt under låg. Blendes og kommes tilbage i gryden sammen med syltesukker. Varmes op under omrøring og koger i 5 min. Skum marmeladen og lad den køle i 15 min. Hældes på skoldede glas og opbevares køligt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 18177 gange,
og udskrevet 479 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2015-09-04 19:39:35
Erstattede 100 g ingefær med 100 g hyben. Smagen af ingefær er stadig markant. Smager fuldstændigt fantastisk. God konsistens ( vigtigt at der holdes øje med at der er væske nok ) mens der koges. Jeg skar hyben og gulerødder småt og rev ingefæren.

Dorthe  -  2014-09-19 09:41:27
Enig med Mette. 100 g. ingefær er fint og 400 g. rørsukker er også nok.

Mette  -  2010-12-13 16:34:18
Den er vildt stærk og meget sød. 100 gr. Ingefær og 500 gr. sukker er nok. Så bliver den god. Stadig med bid på tungen.

Laila  -  2010-01-04 22:07:43
Jeg har erstattet hyben med mango, og syltesukkeret er erstattet med mørk rørsukker, så får marmeladen et flot mørk gylden farve. Super opskrift.