Tunen blandes let i en skål, 2-4 dl. creme fraiche blandes i, ønskes en fast moussé, skal der kun bruges cirka 2,5 dl. smør vendes i, sammen med salt, peber og citron. Til sidst tilsættes kaviar, vend det forsigtigt i.
Tips:
Server med lune flútes. Voilá.. en lækker forret/dessert på fem. minutter
Opskriften er vist 12193 gange, og udskrevet 401 gange.
Kommentarer
Astrid - 2008-02-15 14:42:11 JEg kunne godt tænke mig at vide om musseen er fryse egnet.
Jane - 2007-04-13 23:38:16 Jeg plejer at bruge 3 ds. tun i vand, og 2 ds Tun i oile, så bliver den helt perfekt :O) Nem og hurtig... Det kan dog sommetider være en fordel at blande smør og creme fraiche først, så bliver tunen ikke så smadret
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider