Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tunmousse 20

Tunmousse 20, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jane

Indsendt :



Ingredienser:
5 ds.tun i vand
2-4 dl.creme fraiche 18%
200 g.blødt smør
1 ds.rød kaviar
2 spsk.citronsaft
 salt
 peber
 
Opskrift:
Tunen blandes let i en skål, 2-4 dl. creme fraiche blandes i, ønskes en fast moussé, skal der kun bruges cirka 2,5 dl. smør vendes i, sammen med salt, peber og citron. Til sidst tilsættes kaviar, vend det forsigtigt i.

Tips:

Server med lune flútes. Voilá.. en lækker forret/dessert på fem. minutter






Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunmousse

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12193 gange,
og udskrevet 401 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Astrid  -  2008-02-15 14:42:11
JEg kunne godt tænke mig at vide om musseen er fryse egnet.

Jane  -  2007-04-13 23:38:16
Jeg plejer at bruge 3 ds. tun i vand, og 2 ds Tun i oile, så bliver den helt perfekt :O) Nem og hurtig... Det kan dog sommetider være en fordel at blande smør og creme fraiche først, så bliver tunen ikke så smadret