Rosenkålspure

Rosenkålspure, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Pure

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :
Rosenkålspure, billede 4 Rosenkålspure, billede 1 Rosenkålspure, billede 2 Rosenkålspure, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Rosenkål, renset vægt renset vægt
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Rosenkål koges møre i vand, vandet hældes fra.

Rosenkålen blendes med smørret.

Smag til med salt og pebber.


karakterer:
Opskriften er vist 30345 gange,
og udskrevet 446 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3735 (889 kcal)
KJ pr. Pers. 933 (222 kcal)
Vægt ialt 1058 gram
Vægt pr. Pers. 264 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 353 KJ (84 kcal)
Protein 4.3 gram
Fedt 4.3 gram
Kulhydrat 9.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Torben  -  2010-04-01 19:09:39
Lidt stødt spidskommen og noget citonsaft kan anbefales.

Grethe K  -  2008-10-07 15:55:17
Farven er nok ikke den kønneste, men smagen opvejer til fulde synsindtrykket