Forel med fyld

Forel med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
600 g.forel
2 porrer
200 g.knoldselleri
2 gulerødder
1 fennikel
 citron
 frisk estragon
2.5 dl.bouillon
 smør
 persille
 
Opskrift:
Skyl forellerne og drys dem med salt indvendig. Porrerne skæres i tynde ringe, selleri og fennikel i fine tern, og gulerødderne i strimler. Halvdelen af grønsagerne fyldes i fiskene sammen med lidt citronsaft. Forellerne sættes i ovnen i et smurt, ildfast fad ved 200° i ca. 30 min.

Resten af grønsagerne svitses i smør, bouillonen tilsættes sammen med estragon. Lad saucen koge, til grønsagerne er møre, blend og smag til med salt og peber. Drys hakket persille over umiddelbart før servering.

Servér forellerne med grønsagssaucen samt kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 17430 gange,
og udskrevet 468 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Dette er en opskrift fra Skagenfood.dk