Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Forel med fyld

Forel med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.forel
2 porrer
200 g.knoldselleri
2 gulerødder
1 fennikel
 citron
 frisk estragon
2.5 dl.bouillon
 smør
 persille
 


Opskrift:

Skyl forellerne og drys dem med salt indvendig. Porrerne skæres i tynde ringe, selleri og fennikel i fine tern, og gulerødderne i strimler. Halvdelen af grønsagerne fyldes i fiskene sammen med lidt citronsaft. Forellerne sættes i ovnen i et smurt, ildfast fad ved 200° i ca. 30 min.

Resten af grønsagerne svitses i smør, bouillonen tilsættes sammen med estragon. Lad saucen koge, til grønsagerne er møre, blend og smag til med salt og peber. Drys hakket persille over umiddelbart før servering.

Servér forellerne med grønsagssaucen samt kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14615 gange,
og udskrevet 400 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Dette er en opskrift fra Skagenfood.dk