margarine til bruning/svitsning evt. margarine til bruning/svitsning
Opskrift:
bacon brunes og heri svitses løgene, når løgene er klare tages de op sammen med baconen, kødet brunes i fedtstoffet sammen med paprika, tilsæt derefter tomatpure flårde tomater som er skåret i stykker, fintstrimlet peber, kommen, merian,løg og bacon samt suppen, det hele koges for svag varme i ca en time. 20-30min før retten er færdig tilsættes kartoflerne og det hele koger til det er godt mørt
Tips:
sammen med kartoflerne kan evt tilsættes lidt gulerødder, selleri og lign. retten serveres evt med lune miniflutes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.1
(14 stemmer)
Opskriften er vist 23971 gange, og udskrevet 840 gange.
Kommentarer
Anette Frandsen - 2014-03-31 18:54:39 Simpelthen bare en rigtig god opskrift. Gjorde stor lykke. Og nem at tilberede.
tina - 0000-00-00 00:00:00 kanon god suppe
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider