Karry-Porrer

Karry-Porrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Sus

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 gode porrrer
 olie
2-3 tsk.karry
1 dl.cremefraiche eller fløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rens porrerne godt og skær dem i ringe. Svits dem i olie i en gryde, tilsæt karry og rør godt. Kom creme fraiche/fløde i og lad simre i 10 min. Smag til med salt og peber.

Tips:

Serveres evt. som frokostret til frikadeller eller andet. Kan også anrettes på ristet brød og anvendes som tilbehør til stegt laks sammen med stegte tomater, uhm!





karakterer:
Opskriften er vist 8770 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu