creme fraiche eller fløde1 dl. creme fraiche eller fløde
salt salt
peber peber
Opskrift:
Rens porrerne godt og skær dem i ringe.
Svits dem i olie i en gryde, tilsæt karry og rør godt.
Kom creme fraiche/fløde i og lad simre i 10 min.
Smag til med salt og peber.
Tips:
Serveres evt. som frokostret til frikadeller eller andet.
Kan også anrettes på ristet brød og anvendes som tilbehør til stegt laks sammen med stegte tomater, uhm!
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7484 gange, og udskrevet 196 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider