Fisken flås, og steges i smør på en pande.
Løgringene steges med.
Retten serveres på et groft godt stykke rugbrød,
smurt med fedt, og drysset med salt.
Tip til drikkevare:
Server retten med snaps eller kaffepunch.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(17 stemmer)
Opskriften er vist 19887 gange, og udskrevet 218 gange.
Kommentarer
jyden - 2011-12-18 12:54:51 Har selv fanget nogle skrupper og fået dem saltet og kold røget.Lidt mere kødfulde som issing. tilberedt dem som opskriften foreskriver og spist dem med med største velbehag sammen mad 1. sspecial øl fra det lille lokale bryggeri.
Birthe - 2009-02-10 11:58:25 Retten kan os serveres med kold kartoffelsalat pyntet med kogt æg.
columbo - 2008-02-02 19:46:27 Det er en fantastisk spise
Især brugt og kendt på Fanø
- 2007-07-05 15:23:47 bakskuld er fra jyllands vestkyst. især Esbjerg
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider