Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bakskuld

Bakskuld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 bakskuld - saltet tørret (måske røget) Ising
1 løg skåret i ringe
1 skivegodt groft rugbrød
 Fedt
 Salt
 Smør
 
Opskrift:
Fisken flås, og steges i smør på en pande. Løgringene steges med.

Retten serveres på et groft godt stykke rugbrød, smurt med fedt, og drysset med salt.

Tip til drikkevare: Server retten med snaps eller kaffepunch.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (17 stemmer)

Opskriften er vist 19617 gange,
og udskrevet 215 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

jyden  -  2011-12-18 12:54:51
Har selv fanget nogle skrupper og fået dem saltet og kold røget.Lidt mere kødfulde som issing. tilberedt dem som opskriften foreskriver og spist dem med med største velbehag sammen mad 1. sspecial øl fra det lille lokale bryggeri.

Birthe  -  2009-02-10 11:58:25
Retten kan os serveres med kold kartoffelsalat pyntet med kogt æg.

columbo  -  2008-02-02 19:46:27
Det er en fantastisk spise Især brugt og kendt på Fanø

  -  2007-07-05 15:23:47
bakskuld er fra jyllands vestkyst. især Esbjerg