lille håndfuld friske bassilikum blade1 lille håndfuld friske bassilikum blade
0.5
tsk.
knust chilli0.5 tsk. knust chilli
salt salt
peber peber
citron citron
sort kaviar sort kaviar
Opskrift:
Svits de knuste hvidløg i lidt olie og læg spinaten i gryden. Når den er faldet sammen puttes de hakkede basilikumblade i sammen med chili efter behag og det hele røres godt rundt. Gryden tages af varmen og overskydende væske hældes fra. Læg den krydrede spinatblanding i et smurt ovnfast fad og hæld lidt mornaysause over. Placer laksestykkerne oven på og kryder med lidt presset cirton, salt og peberhælde den sidste mornaysauce over laksestykkerne og sæt i oven i ca 15 minutter med omkring 180 grader. Efter de 15 minutter tændes ovnens grill og der holdes nøje øje med retten. Den skal ud lige så snart den begynder at blive lysebrun på overfladen. Tag forsigtigt laksen og den spinatblanding den ligger ovenpå op af fadet og anret det på en tallerken. Pynt med et par basilikun blade, en tynd citronskive og en skefuld sort kaviar. Kan serveres med et stykke ristet ciabattabrød gnedet med et ½ fed hvidløg
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(5 stemmer)
Opskriften er vist 24310 gange, og udskrevet 572 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider