Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Laks på krydret spinat med ostesauce

Laks på krydret spinat med ostesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Thorsted

Indsendt :



Ingredienser:
4 Laksestykker
500 g.spinat
2-3 fedhvidløg
5 dl.Karolines mornay sauce
1 lille håndfuld friske bassilikum blade
0.5 tsk.knust chilli
 salt
 peber
 citron
 sort kaviar
 
Opskrift:
Svits de knuste hvidløg i lidt olie og læg spinaten i gryden. Når den er faldet sammen puttes de hakkede basilikumblade i sammen med chili efter behag og det hele røres godt rundt. Gryden tages af varmen og overskydende væske hældes fra. Læg den krydrede spinatblanding i et smurt ovnfast fad og hæld lidt mornaysause over. Placer laksestykkerne oven på og kryder med lidt presset cirton, salt og peberhælde den sidste mornaysauce over laksestykkerne og sæt i oven i ca 15 minutter med omkring 180 grader. Efter de 15 minutter tændes ovnens grill og der holdes nøje øje med retten. Den skal ud lige så snart den begynder at blive lysebrun på overfladen. Tag forsigtigt laksen og den spinatblanding den ligger ovenpå op af fadet og anret det på en tallerken. Pynt med et par basilikun blade, en tynd citronskive og en skefuld sort kaviar. Kan serveres med et stykke ristet ciabattabrød gnedet med et ½ fed hvidløg


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 23745 gange,
og udskrevet 566 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu