store flotte stenfri svesker20 store flotte stenfri svesker
100
g.
rucolasalat100 g. rucolasalat
25
g.
ristede pinjekerner25 g. ristede pinjekerner
Havsalt Havsalt
Friskkværnet sort peber Friskkværnet sort peber
Opskrift:
Skær det synlige fedt fra parmaskinken og del hver skive i to. Pak en sveske ind i hver halvdel og læg dem i et ildfast fad. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 5 min, til parmaskinken er sprød.
Skyl imens rucolasalaten og tør den godt. Fordel den på 4 tallerkener. Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande og fordel dem ligeledes.
Drys lidt salt og peber på og læg de lune, sprøde svesker i svøb på salaten.
Tips:
Tid: 20 min
Kan både bruges som forret ,frokostret eller tilbehør til hovedret.
Proteinenergi: 23%
Fedtenerge: 22%
Kulhydrater: 55%
244 kcal pr. person
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7086 gange, og udskrevet 240 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider