Svesker i parmasvøb på rucola

Svesker i parmasvøb på rucola, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Bær - Svesker

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Christensen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
10 skiverparmaskinke
20 store flotte stenfri svesker
100 g.rucolasalat
25 g.ristede pinjekerner
 Havsalt
 Friskkværnet sort peber
 
Opskrift:
Skær det synlige fedt fra parmaskinken og del hver skive i to. Pak en sveske ind i hver halvdel og læg dem i et ildfast fad. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 5 min, til parmaskinken er sprød.

Skyl imens rucolasalaten og tør den godt. Fordel den på 4 tallerkener. Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande og fordel dem ligeledes. Drys lidt salt og peber på og læg de lune, sprøde svesker i svøb på salaten.

Tips:

Tid: 20 min Kan både bruges som forret, frokostret eller tilbehør til hovedret. Proteinenergi: 23% Fedtenerge: 22% Kulhydrater: 55% 244 kcal pr. person





karakterer:
Opskriften er vist 7754 gange,
og udskrevet 253 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu