Svits finthakket hvidløg og løg sammen med strimlet selleri og peberfrugt i olie under omrøring i ca. 10 min. Bland tomater, hvidvin (tomatjuice kan også bruges), krydderier og bouillon i grønsagerne. Lad det hele småkoge i ca. 15 min.
Hæld vandet fra bønnerne, og varm dem i en gryde for sig. Rør rejerne i grønsagerne, og varm hurtigt igennem.
Servér de kreolske rejer og bønnerne sammen med ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10311 gange, og udskrevet 139 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider