Kreolske rejer

Kreolske rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.rejer
 olie
2 stilkebladselleri
2 fedhvidløg
1 løg
1 peberfrugt
1 dåsesorte bønner i vand
2 dåseflåede tomater
1.5 dl.hvidvin
 salt
 peber
1 knsp.chilipeber
0.25 bouillonterning
 
Opskrift:
Svits finthakket hvidløg og løg sammen med strimlet selleri og peberfrugt i olie under omrøring i ca. 10 min. Bland tomater, hvidvin (tomatjuice kan også bruges), krydderier og bouillon i grønsagerne. Lad det hele småkoge i ca. 15 min. Hæld vandet fra bønnerne, og varm dem i en gryde for sig. Rør rejerne i grønsagerne, og varm hurtigt igennem.

Servér de kreolske rejer og bønnerne sammen med ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10503 gange,
og udskrevet 150 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu