Giv de snittede rabarber et hurtigt opkog med 1 spsk sukker og 1 spsk vand.
Del æggene og pisk blommerne luftige med 1 spsk sukker og vanille Pisk æggehviderne til marengs med 2 spsk sukker. Bland marengsmassen med æggeblommemassen og hæld det på en varm pande med smør. Bag omeletten ved svag varme ca 5 minutter.
Fordel rabarberkompotten på halvdelen af omeletten og fold den på midten.
Drys med flormelis og server straks.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6862 gange, og udskrevet 83 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider