Daimlagkage

Daimlagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Daim

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : hanne

Indsendt :      Red:

Daimlagkage, billede 4 Daimlagkage, billede 1 Daimlagkage, billede 2 Daimlagkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 lagekagebunde
2 pladerdaim
6 spsk.jordbærmarmelade
 
 Cremefyld:
4 past. æggeblommer
4 spsk.flormelis
1.5 tsk.Vaniljesukker
2.5 dl.piskefløde
1 Husblas, blade
 
1 rulle marcipan
 
Opskrift:
Æggeblommer piskes med flormelis og vaniljesukker, til det er luftig. pisk fløden, og rør det forsigtigt sammen.

Husblas lægges i vandbad i 5 minutter. smeltes i det vand der hænger ved og tilsættes cremen under omrøring. Lad det stå mens daim hakkes groft.

Halvdelen af marmeladen smøres ud på lagkagebunden og halvdelen af cremen smøres på, drys med ½ daim. gentag med et lag mere.

Marcipan udrulles og lægges over kagen drys lidt daim til pynt.

Tips:

Den er bare super god, og kan evt. fryses så man har en lækker isdessert.


karakterer:
Opskriften er vist 70455 gange,
og udskrevet 891 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (33 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

johanne   -  2011-12-04 10:46:26
Hej, jeg har nu lavet de to første lag, og ser super lækkert ud. men hvad skal der egentligt på det sidste lag? svar venligst hurtigt, for gæsterne kommer og ½ time :D

  -  0000-00-00 00:00:00
Lone- jeg er ganske enig

Jane  -  0000-00-00 00:00:00
Den smager bare så lækkert...uhm uhm uhm