Kransekagekonfekt med nougat og cocktailbær

Kransekagekonfekt med nougat og cocktailbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
100 g.rå marcipan
25 g.sukker
25 g.flormelis
1 æggehvide
 
 Pynt:
 cocktailbær eller hakket nødder
 
Opskrift:
Ingredienserne æltes godt sammen og fordeles i små konfektforme.

Evt. kan lidt pistaciemasse og blød nougat puttes i mellem to lag af kransekagemassen.

Pyntes med cocktailbær eller hakket nødder.

Bages ved 210 grader i 5-7 minutter, så konfekten er lysebrun og fast på overfladen, men stadig blød indeni.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kransekagekonfekt

karakterer:
Opskriften er vist 19216 gange,
og udskrevet 471 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu