| |
|
Kransekagekonfekt med nougat og cocktailbær
Kransekagekonfekt med nougat og cocktailbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
100 | g. | rå marcipan100 g. rå marcipan | 25 | g. | sukker25 g. sukker | 25 | g. | flormelis25 g. flormelis | 1 | | æggehvide1 æggehvide | | | | | | Pynt: Pynt: | | | cocktailbær eller hakket nødder cocktailbær eller hakket nødder | | | |
| |
Ingredienserne æltes godt sammen og fordeles i små konfektforme.
Evt. kan lidt pistaciemasse og blød nougat puttes i mellem to lag af kransekagemassen.
Pyntes med cocktailbær eller hakket nødder.
Bages ved 210 grader i 5-7 minutter, så konfekten er lysebrun og fast på overfladen, men stadig blød indeni.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 19102 gange, og udskrevet 469 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|